VE VÍNĚ JE PRAVDA, VE VODĚ ZDRAVÍ

23.05.2012 18:57

...aneb kudy teče, tudy léčí. Čistá ionizovaná zásaditá voda z úpravny vody aquarion. www.aquarion.cz.

Všechny živé organizmy jsou závislé na vodě. 75 kg lidského těla obsahuje asi 50 litrů vody. Voda je pro náš organizmus nepostradatelná, pomáhá vstřebávat živiny, udržuje tělesnou teplotu, reguluje hladinu elektronů a protonů. Voda aktivuje činnost metabolizmu a vylučování odpadních látek prostřednictvím ledvin. Ledviny každý den zpracují a vyčistí až 180 litrů krve. Pro správnou činnost všech tělesných funkcí je doporučeno vypít denně 2-2,5 l čisté vody sycené kyslíkem.

Napadlo by vás, že:

- voda z vodovodu, která je k dispozici ve velkých městech, byla již osmkrát vypita?

- chlorovaná voda z vodovodu neobsahuje patogenní mikroby, ale chlor neničí viry

- podle zprávy výboru pro ochranu přírodního bohatství jsou dvě třetiny zařízení na recyklaci vody zastaralé

- trubky v rozvodech vody uvolňují do vody množství látek, nepříznivě ovlivňující kvalitu vody. Údržba rozvodních sítí z důvodů koroze a zanášení vodním      kamenem vyžaduje různé chemikálie, které později znečišťují vodu

- celkově je voda znečištěna v průměru 60 tisíci různých typů chemikálií!!

Proto je důležité pitnou "kohoutkovou" vodu čistit a upravovat. Víceúčelová úpravna vody aquarion dokonale dokáže:

1. vodu filtrovat: vícenásobné filtrování nejenže odstraní jedovaté nečistoty, speciální vnitřní 0,01 mikronový filtr Biostone navíc zabraňuje průniku bakterií a virů. Nápaditá přísada, turmalín, vodu v této počíteční filtrovací fázi ionizuje.

2. vodu ionizovat: titoanovo-platinová destička se dvěma elektrodami rozděluje v procesu, který se nazývá ionizace, vodu na dva proudy, zásaditý a kyselý.

Ionizovaná zásaditá voda je vynikajícím antioxidantem, protože její hydroxylové radikály (OH) neutralizují oxidační účinek volných radikálů. A navíc účinně alkalizuje, takže působí proti kyselému účinku některých potravin, léků atd. Kromě toho posiluje naše tělo a příznivě jej ovlivňuje mnoha dalšími způsoby.
Kyselá ionizovaná voda se může používat pouze zevně, např. k čištění pleti, hojení ran, na podráždění (nosu) a k úklidu v domácnosti (dezinfekční účinek bez chemikálií).

3. vodu oxidovat: zařízení vyrábí vodu nasycenou kyslíkem, která preventivně pomáhá ochránit zdraví a je významným zdrojem kyslíku, který dokáže kompenzovat jeho nedostatek v ovzduší (ovzduší ve velkých městech obsahuje až o 60% kyslíku méně).

4. zmenšovat klastry: během procesu ionizace se voda přetváří, přičemž se zmenšuje velikost klastrů z obvyklých 12-18 molekul v klastr na 6. Velké shluky molekul zabraňují pronikání vody do buněk, zmenšení jejich počtu pak výrazně zlepšuje hydrataci a mnohem lepší průnik do těla. 

Jaký účinek přinese dlouhodobé pravidelné používání čisté ionizované vody?

Tělo naplňuje energií, snižuje pocit únavy.

Čistí pleť, omlazuje, zmírňuje celulitidu a překyselení.

Zlepšuje trávení a posiluje funkci ledvin.

Aktivuje a vyrovnává přirozený obranný systém organizmu

Při správné úpravě stravovacích návyků napomáhá šetrné detoxikaci a tím pomáhá v hubnutí.