Kapka krve v temném poli mikroskopu

18.05.2011 12:11

Víte, že zdravotní stav jakékoliv osoby (životní síla) může být určen z jediné kapky její krve? K tomu se používá vysoce výkonný videomikroskop. S jeho pomocí můžeme dostat jasný obraz zdraví těla i psychického stavu. Metodu vyvinul Prof.Dr.Günter Enderlein a jedná se pozorování živé kapky krve v temném poli mikroskopu.

Výhody vyšetření Darkfield:

Rychlá, klinicky praktická a efektivní metoda kontroly zdraví
Prevence civilizačních onemocnění

Poskytuje komplexní obraz o jednotlivých složkách krve a to nejen jejich kvantitě, ale zejména jejich kvalitě a schopnosti optimální funkce jednotlivých krevních elementů.
Klient pozoruje svoji krev spolu s specialistou-terapeutem v přímém přenosu
Speciálně proškolený odborník názorně ukáže a vysvětlí klientovi kvalitu jeho krevních složek, upozorní na zdravotní rizika a ozřejmí příčiny zdravotních potíží
Výsledky je možné srovnávat - VIDÍME případné zlepšení
Upozorní na nebezpečí dříve, než se choroba projeví.
Motivuje ke zlepšování zdraví
Klient nemusí na vyšetření čekat
Výsledky vyšetření dostane klient ihned

Pomáhá odhalit skryté poruchy nediagnostikovatelné běžnými metodami

Co po vyšetření?

Specialistou-terapeutem je doporučena nejvhodnější kůra. Z praxe ověřené jednoduché postupy pro odkyselení, odstranění patogenů (bakterie, viry, plísně, paraziti), detoxikaci a doplnění potřebných živin jsou uzpůsobeny na míru podle potřeb klienta. Úpravou pitného režimu a dodržováním stravy dle krevních skupin je možné velmi podpořit a zlepšit průběh jednotlivých kroků pro celkové zlepšení zdravotního stavu i psychické pohody.

Na našich stránkách se dozvíte o termínech přednášek a vyšetření a více informací rádi poskytneme meilem nebo telefonicky 

cms.dotekyreiki.webnode.cz/kontakt/