KLÍČ KE VŠEM VZTAHŮM - SEZNAM POZITIVNÍCH PRVKŮ

20.02.2014 23:33

Pokud se chcete dopracovat k takovému vztahu, po jakém toužíte, a to bez ohledu na to, zda jste momentálně sami anebo máte vztah, který vám nevyhovuje, nemůžete udělat nic lepšího nežli vzít si sešit a každý den zapisovat, co krásného vidíte na lidech ve vašem životě.

Dělejte si seznamy pozitivních věcí, a to co se týká jiných lidí – z vašeho okolí i z vaší minulosti – i vás samotných. Brzy uvidíte, jakou moc mají souladné myšlenky a zákon přitažlivosti. Když se přestanete nesmyslně snažit ovládat chování druhých a namísto toho budete využívat sílu pozitivních myšlenek, dočkáte se těch krásných vztahů, o nich jste vždy snili.

Sami si přitahujete to, co zažíváte, a to svými myšlenkami a vibracemi; vaše myšlenky určují vše ve vašem životě. Když se zaměřujete na pozitivní vlastnosti lidí, s nimiž žijete na této planetě, naučíte se přitahovat pouze to, po čem toužíte.

Vztahy, po jakých toužíte, jsou nejen možné, nejen pravděpodobné – jsou zaručené. Pokud je ale chcete zažívat ve fyzickém, hmatatelném a „skutečném“ životě, musíte se naučit udržovat své myšlenky-vibrace v souladu s těmito kýženými vztahy. Vaše myšlenky neurčují pouze to, jací lidé k vám přicházejí, ale i to, jak se k vám chovají.

 

Z knihy Esther a Jerry Hicks, Klíč ke všem vztahům