KLÍČ KE VŠEM VZTAHŮM - VIBRAČNÍ TVOŘENÍ VZTAHŮ

20.02.2014 23:34

PŘITAHUJEME SI TO, ČEMU ODPOVÍDAJÍ NAŠE VIBRACE

 

Jerry: když jsem byl mladý, bylo běžné, že většina lidí chtěla někoho, kdo o ně neměl zájem. Jako by byl každý chlapec zamilovaný do děvčete,které o něj nestálo, a naopak.

Abraham: berte to tak, že si alespoň ujasňovali, co chtějí. To, o čem mluvíš, je dost typické chování. Většina lidí totiž hledá „dokonalého“ partnera, a tedy se snaží vyhnout nedostatkům. Jsou přesvědčení, že když si ujasní, co nechtějí, a budou dost dlouho hledat, najdou nakonec dokonalého muže nebo ženu. Jenže zákon přitažlivosti nic takového nedovoluje.

  Jestliže je vaší dominantní vibrací seznam toho, co na svém partnerovi nechcete, zákon přitažlivosti vám bude stále přinášet nežádoucí partnery. Musíte být disciplinovaní a směřovat své myšlenky k tomu, co je pozitivní ve vašich současných vztazích, a až potom k vám může přijít více toho, po čem toužíte.

   Pokud jste už prožili více vztahů, určitě jste si ujasnili mnohé věci, které na potencionálním partnerovi nechcete. A pokaždé, když vám vaše zážitky pomohou ujasnit si, co nechcete, vyšlete vibrační požadavek, co byste tedy chtěli namísto toho. V důsledku všech vztahů, a to nejen těch, které jste sami měli, ale i těch, které jste viděli u druhých, jste si vytvořili vlastní vibrační verzi našeho dokonalého partnera. A když potom dokážete věnovat všechnu pozornost této verzi, zákon přitažlivosti vám přinese jen takové osoby, které se s touto verzí shodují. Jestli se však budete nadále soustřeďovat na nedostatky nebo na nežádoucí vlastnosti ještě i těchto osob, sami si nedovolíte dostat to, co skutečně chcete.

Když vysvětlujeme, že nejrychlejší cestou k takovému vztahu, po jakém skutečně toužíte, je začít oceňovat přesně to, v čem se právě nacházíte (možná jste v nějakém dočasném vztahu nebo jste sami), lidé se proti tomu často bouří, protože jsou přesvědčení, že když budou říkat pěkné věci o situaci, v níž právě jsou, jednoduše v ní uváznou. Jenže tak to nefunguje.

Když hledáte a nacházíte pozitivní prvky na současné situaci, používáte současnost jako východisko pro dosažení vibračního souladu s vaším vibračním depozitářem, s tím, čím skutečně jste, s vaší vnitřní bytostí, a tedy i se vším, po čem, skutečně toužíte. Mít dobrý pocit z toho, kde právě jste, je nejrychlejší cesta k ještě lepšímu stavu. A jestliže se vám nelíbí to, co se právě děje ve vašem životě, negativní pocity vám ukazují, že vaše současné myšlenky a vibrace vám nedovolují dostat se k vašemu vibračnímu depozitáři, k tomu, čím skutečně jste, k vaší vnitřní bytosti a ke všemu, po čem skutečně toužíte.

Lidem se často zdá, že „tráva za plotem je vždy zelenější“, protože mnoho lidí si vypěstovalo silný sklon stěžovat si na to, co mají na své vlastní zahradě.

Z knihy Esther a Jerry Hicks: Klíč ke všem vztahům