VYŠETŘENÍ KAPKY KRVE U VÁS

22.12.2015 17:00

Pro Vás, Vaši rodinu, přátelé a známé v klidu a pohodlí zajistíme dokonalý domácí servis: při přátelském povídání Vás seznámíme s principy bezpečného a účinného odkyselení a detoxikace.

Rádi odpovíme na Vaše konkrétní dotazy ohledně zdravotních obtíží a doporučíme komplexní řešení na základě perfektní diagnostiky pomocí vyšetření kapky krve v temném poli mikroskopu.

Při této nesmírně zajímavé, přesné a průkazné diagnostické metodě můžete 20 minut v přímém přenosu na vlastní oči pozorovat obraz své krve. Červené a bílé krvinky, jejich tvar, velikost, množství, řetízkování, různé shluky koloidů, krystaly urátů, cholesterolu, plísně, kvasinky, bakterie, těžké kovy atd. Na základě postupného rozboru Vám odborný specialista objasní fungování krve a vysvětlí, jak konkrétní obraz Vaší krve odráží Váš zdravotní stav.

Při individuální konzultaci specialista Darkfield Metody vypracuje podrobnou zprávu, ve které Vám doporučí terapii pomocí stravy, pitného režimu, potravních doplňků a domácí fyzioterapie.

Vhodný jídelníček s přihlédnutím ke stravování dle krevních skupin je velkým přínosem pro rychlé zlepšení zdravotního stavu. A cíleně zaměřená léčebná kůra s využitím kvalitních potravních doplňků firmy Calivita je zárukou, že ve Vašem organizmu postupně dojde k obnovení správných funkcí a pochodů a k celkovému ozdravení.

Následnou kontrolou po 4-6 týdnech si můžete ověřit, jak kůra působí na zlepšení stavu Vaší krve.

Zaujaly Vás tyto informace? Kontaktujte nás meilem nebo sms, zavoláme, sdělíme Vám více podrobností a dohodneme konkrétní termín setkání.

Pro zájemce o zorganizování domácího servisu je připravena odměna ve formě dárku či vyšetření kapky krve zdarma.


Vše dobré přejí a na viděnou se těší Pavlína Jemelíková a Darkfield specialista Ivana Škoudíková.