ZÁKON PŘITAŽLIVOSTI I.

11.07.2014 20:24

Přírodní zákony a energetické proudění vesmíru ovlivňují každého  z nás takovou silou a takovými způsoby, které si většina lidí neuvědomuje. Zákon přitažlivosti je tou nejmocnější a nejstálejší silou, kterou navíc můžete sami ovlivňovat ve svůj prospěch – jen vědět jak …

Základ pro pochopení zákona přitažlivosti je uvědomění si  toho, že vše kolem nás je pohybující se vibrace (energie, signál, frekvence nebo jakékoli jiné synonymum, záleží jen na vás).

Určité vibrace vysílá všechno kolem nás, včetně nás. My tyto vibrace vnímáme pomocí svých fyzických smyslů, které nám tuto vibraci „překládají“. Vibrace je všechno, co vidíme očima, slyšíme ušima, cítíme nosem nebo chuťovými pohárky na jazyku či vnímáme přes receptory v kůži (dotek, bolest, teplo, chlad, …). Zajímavé také je to, že každý jednu a tu samou vibraci může vnímat jinak – jednu vůni mohou vnímat lidé odlišně, stejně jako například různé vnímání některých odstínů modré a zelené, kdy pro někoho je to zelená, pro druhého modrá.

Vibrace je také ale to, co smyslovými orgány normálně nezaznamenáváme, jsme obklopeni shluky nejrůznějších vibrací. A všechny tyto vibrace jsou řízeny právě tím nejmocnějším a nejstálejším zákonem, který existuje – zákonem přitažlivosti.

Na jakém principu zákon přitažlivosti funguje

Ve své podstatě zákon přitažlivosti funguje na velmi jednoduchém principu a tím je: podobné je přitahováno podobným. V praxi to znamená:

1. Chceme-li do svého života přitáhnout určité věci, pocity, schopnosti, situace, zážitky nebo cokoli jiného, stačí jediné – vysílat podobné vibrace tomu, co chceme.

Důležité je své přání a touhy formulovat tak, abychom se při myšlenkách na ně cítili fajn – chtěli být šťastný, zdraví, bohatí, zamilovaní atd. a nechtít nebýt nešťastní, nemocní, chudí, bez skvělého vztahu… Přestože se to zdá téměř totožné, tak tomu vibračně tak rozhodně není. Je potřeba myslet na to, CO CHCEME.

2. Nechceme-li do svého života něco přitáhnout, stačí také jediné – přestat vysílat podobné vibrace tomu, co nechceme.

Jak jednoduché, že?

Základem zákona přitažlivosti je zkrátka to, že můžeme přitahovat pouze takový druh vibrace, který kolem sebe sami šíříme.

Zákon přitažlivosti se skládá ze tří kroků:

1.                        Vědět, co chceme, neboli mít touhu – tento bod je poměrně jednoduché zvládnout, plníme ho přirozeně, protože naše touhy a přání vznikají jako důsledek našich nejrůznějších každodenních zážitků a prožitků.

2.                        Druhý bod je ještě jednoduší než první – tento bod obstarává nefyzická síla Zdroje (někdo tomu říká Božská síla, Bůh, Příroda, … Jde o zdroj, z kterého vzniká všechno a zároveň všechno, co vzniká z tohoto zdroje). Tento zdroj splní každé přání. Jedinou podmínkou je splnění bodu číslo tři:

3.                        Umění dovolit SI – a právě tento bod činí lidem nejvíce potíží. Umění dovolit si (něco) znamená – dovolit si přijmout to, co prosíme. I to zní jednoduše, co říkáte?  Přesto tomu řada lidí stále příliš nerozumí nebo si to chybně vykládá.

Nestačí totiž jen čekat, že „to“ přijde a vrčet, že to už tady pro nás není, ale být na to připravený – což je zásadní rozdíl.. Připravený je totiž myšleno tak, že jsme připraveni danou věc do svého života vpustit – přitáhnout. Jinými slovy, že vibrujeme na stejné frekvenci. Chcete-li být bohatí, musíte se tak skutečně CÍTIT, abyste bohatství do svého života přitáhli.

Souhlasím s tím, že bod 3 dává ze začátku zabrat, většina lidí má spoustu předsudků a je plná nejrůznějších přesvědčení a tento bod se jim „nezdá“ (i když to možná i bod 2, že?). Každopádně když to jednou zažijete na vlastní kůži – respektive UVĚDOMÍTE si, že to takto skutečně funguje, přijde vám to zcela jasné a vlastně přirozené …

 

Zpracovala: Petra Šarmová

 

www.Rozkvest.cz