KONSTELACE JÁ JSEM

22.11.2011 14:23

Konstelace Já Jsem jsou spojením technik umožňujících harmonické vyladění fyzického, citového a mentálně-duchovního vyzařování. V jednoduchém postupu se naučíte jak se uzemnit, zklidnit a s nadhledem zvládat výkyvy nálad. V meditaci si na základě prožitku vytvoříte zkušenost, která vám umožní komunikovat a spolupracovat se silami, které nás ochraňují a podporují v našem vzestupu. Dozvíte se, jaké principy Vás vysvobodí z vnitřní i vnější rozporuplnosti a zmatku a přinesou Vám do života více radosti a smysluplnosti.

Součástí je otevření se radosti a lehkosti pomocí jógy smíchu. Záměrem je postupně nabudovat schopnost ukončit veškeré utrpení fyzické i duševní a žít šťastným a spokojeným životem. Rodinné propletence a vztahová dramata lze očistit a proměnit, aniž bychom se museli znovu a znovu vracet do minulých bolestných prožitků a zkušeností.  Dnešní doba je mimořádně příznivá pro nastolení trvalých změn. Všechno, co nyní změníme k lepšímu, se nám všem stonásobně v budoucnosti vrátí. Je potřeba důsledně a vědomě začít budovat nové užitečné návyky a postoje, které nám zjednoduší a zkvalitní všechny úrovně života.

Pokud jste prošli nejrůznějšími kurzy, přečetli spoustu knih a upřímně se snažili dodržovat a uplatňovat nabyté vědomosti a doporučení a přesto se Vám v životě nedaří udržet vnitřní klid a nalézt skutečný smysl života, vítejte na mých stránkách. A pokud se prozatím jen rozkoukáváte a rozhodujete, co a jak dál, upřímně Vám přeji, aby Vás na mých stránkách oslovilo to, co Vám přinese radost a štěstí...