Paraziti - pomocníci nebo nepřátelé?

20.01.2011 14:27

Paraziti - pomocníci nebo nepřátelé?

Paraziti v našem těle: je to téma pro sci-fi nebo skutečnost? Sama z vlastní zkušenosti mám ověřeno, že můj zdravotní stav se výrazně zlepšil po postupném odparazitování. Vymizely stále se opakující obtíže, které jsem dlouhodobě přes veškeré úsilí nedokázala doléčit: nachlazení, záněty dutin a průdušek, trávicí potíže, srdeční arytmie, problémy s křečovými žilami, stavy úzkosti, únava a vyčerpanost. Těší mě, že také ohlasy od přátel a klientů, kteří podstoupili odparazitovací kůru, potvrzují zlepšení fyzické i psychické pohody.
K tématu „parazité, bakterie, viry, plísně“ jsem se dostala v r. 2009. Po nastudování mnoha materiálů a pochopení základních souvislostí považuji za užitečné zdůraznit, že svět parazitů, bakterií, virů a plísní je součástí koloběhu života. Tyto organizmy tady byly dávno před námi a pokud je vše v rovnováze, mají zde své významné poslání (např. bakterie jsou součástí potravinářství, farmacie a všichni společně tvoří úklidovou četu, která po zániku rozkládá hmotu zpět na energii). I v našem organizmu má tato vysoce inteligentní forma života své úkoly. V případě symbiózy paraziti trénují náš imunitní systém a spolupracují při řadě důležitých činností (např. bez střevní mikroflóry by nemohl probíhat trávicí proces).
Náš nezodpovědný a bezohledný přístup k přírodě a jejím zákonitostem způsobuje poškození a destrukci jak vnějšího, tak i vnitřního prostředí. Vlivem trvalého a stále se stupňujícího znečištění (vzduchu, vody, potravin atd.), narušením přirozených životních rytmů (spánku, odpočinku, pohybu atd.), nadměrné konzumace nekvalitních až škodlivých potravin a stresu (překyselení) je náš imunitní systém přetížený a oslabený natolik, že nedokáže udržet svou přirozenou obranyschopnost. 
Kyselé prostředí je pro tyto organizmy povelem k zahájení činnosti. Vlivem narušení buněk těžkými kovy, toxiny a dalšími nebezpečnými látkami, mohou paraziti proniknout do orgánů a částí těla, kam by se za normálních okolností nikdy nedostali. V příznivých podmínkách pak dojde k jejich přemnožení. Postupem času nám ubírají stále více živin, narušují činnost orgánů a svými toxiny ovlivňují a ovládají i naši psychiku (nezvladatelná chuť na sladké, přejídání, závislost na alkoholu, agresivní chování, deprese, myšlenky na smrt atd.). Ukazuje se, že u mnoha závažných onemocnění může v pozadí skrytě působit právě parazitální nákaza. Týká se to tzv. „civilizačních chorob“ jako jsou např. vysoký krevní tlak, diabetes, onemocnění srdce, roztroušená skleróza, alergie, autoimunitní onemocnění a rakovina, ale i chronických onemocnění, u kterých lékaři nemohou určit žádnou objektivní příčinu.
Bohužel doposud byla tato oblast v klasické medicíně záměrně opomíjena. Naštěstí se dnes nové informace šíří rychle a jsou stále dostupnější. Pravidelné odčervování našich domácích mazlíčků považujeme za nezbytné pro jejich zdraví. A co my???
Jaký užitek nám přinese vyčištění od nežádoucích parazitů, když se cítíme „relativně“ zdrávi? Je třeba si uvědomit, že všechny tyto organizmy působí neviditelně a může trvat dlouhá léta, než se objeví závažnější onemocnění - proč se v pozdějším věku začne projevovat řada chorob naráz a zrychluje se stárnutí?
Zde je souhrn přínosu v praxi ověřené očistné kůry pro naše zdraví:
celkové zlepšení zdravotního stavu, zvýšení čilosti a síly (zlepšení zraku, sluchu, čichu)
emoční a psychická pohoda (toxiny produkované parazity mění a ovlivňují naši psychiku!)
omlazení organizmu (živiny, které dodáváme svému tělu, už nám nebudou odčerpávat parazité a naše tělo je využije pro svou obnovu, odstraní se plynatost)
předcházení pozdějším onemocněním
postupné a trvalé zhubnutí (tělo uskladňuje toxický odpad z činnosti parazitů v tukových buňkách!)

Pokud vás toto téma zaujalo, kontaktujte nás. Rádi vás seznámíme s praktickými postupy detoxikace a vyčištění organizmu od parazitální nákazy.