POZOROVÁNÍ ŽIVÉ KAPKY KRVE U VÁS!

22.12.2015 16:59

Chcete se dovědět, jaké kroky udělat pro upevnění svého zdraví?

Srdečně zveme na unikátní příležitost nahlédnout do fascinujícího mikrokosmu v jediné kapičce krve. Proč je užitečné prozkoumat aktuální obraz naší krve? Protože skrze její ozdravění můžeme rychle a efektivně přispět k ozdravění všech orgánů a systémů v těle. Tím posílíme i naši psychickou rovnováhu a celkovou pohodu a vitalitu.
Pozorování probíhá v přímém přenosu v temném poli mikroskopu. Naše specialistka Darkfield Microscopy, paní Ivana Školudíková, je odbornice s dlouholetými zkušenostmi ve zdravotnictví. Jejím životním posláním, které ji baví a naplňuje, je pomáhat lidem. Je citlivým a profesionálním průvodcem, který sdělí všechny potřebné informace.

Na základě postupného rozboru objasní fungování krve a vysvětlí, jak konkrétní obraz krve odráží klientův zdravotní stav a potom na základě zjištění sestaví a doporučí kůru s využitím přípravků firmy Calivita. Klient obdrží také podrobné informace z vyšetření v elektronické podobě s fotografiemi vzorků své krve.


Máte ve svém okolí přátelé a známé, kteří se zajímají o prevenci svého zdraví? Ozvěte se a domluvíme termín pozorování přímo u vás! 

Můžete využít 25 % slevu v naší akci ZDRAVÁ KREV NAD ZLATO.

Obvyklá cena: 1200 Kč, zvýhodněná cena 900 Kč, při využití doporučené kůry z potravních doplňků společnosti Calivita je možno získat další benefit ve formě slevové poukázky pro člena klubu.

Pomůžeme vám cítit se skvěle ve zdravém těle!

 

Pavlína Jemelíková a Ivana Školudíková zdravakapkakrve.webnode.cz/